Ontpop je tot wie je echt wil zijn

Met het “Butterfly effect”- traject

In een leven doorlopen we verschillende stadia.

In welke fase zit jij momenteel?

Ben je een rups?

Je hebt het gevoel dat je hele leven voor je is uitgestippeld, en dat je er niets over te zeggen hebt. Soms voelt het alsof je vastzit. Je blijft je afvragen, “Is dit het?” “Zal dit nu de rest van mijn leven zijn?” en het houdt je ‘s nachts wakker.

Maar van binnen knaagt er iets. Je hebt het gevoel dat je niet compleet bent. Je hebt die fantastische dromen over een ander leven, ideeën over hoe het anders zou kunnen zijn! Dit is niet de plaats waar je verwachtte terecht te komen in het leven. Maar waar te beginnen?

Je bent bang om jezelf te laten zien, dus blijf je waar het comfortabel is. Of je bent bang om echte veranderingen in je leven aan te brengen, want “Wat zouden de mensen wel niet denken?” “Wat zouden ze zeggen?”.

Dus, leid je jezelf af door elke nieuwe serie op Netflix te binge watchen, je gaat eens shoppen of verslindt de hele inhoud van je koekjeskast. Het kost je allemaal maar een hoop energie en er komen geen echte resultaten uit voort.

Je hebt alleen maar hoofdpijn, meer twijfel en zorgen aan je to-do-list toegevoegd.

Of zit je in een cocoon fase?

Je voelt je uitgeput, leeggezogen en uit balans, maar je sleept je toch door het leven omdat je denkt: “Het kan niet anders”. Je vreest de dag die komen gaat, dus in bed blijven liggen is het hoogtepunt van je dag. Maar zelfs slaap biedt geen respijt meer.

Er zijn dagen dat je zin hebt om te huilen, en andere dagen om te schreeuwen. Dit is niet wat je in gedachten had.  Je bent op zoek naar antwoorden op “Wie ben ik echt?” en “Wat wil ik?”. Gedachten zoals “Ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben geen goede moeder, geen goede partner, vriend…” vertroebelen je geest.

Je hebt het gevoel dat je steeds verder weg groeit van je ware zelf, je partner, bepaalde vrienden en familie. Misschien als je in winterslaap zou gaan zou dit allemaal in een mum van tijd voorbij gaan.

Het enige wat je wilt, is terug die gelukkige, sprankelende, positieve vrouw zijn die je ooit was. “Waar is ze toch gebleven!?”

Maar misschien ben je een vlinder?!

Je vliegt door het leven.  Geestelijk en lichamelijk gaat het goed met je. Maar je hebt het gevoel dat bepaalde delen van je leven nog wat bijgeschaafd kunnen worden.

Je voelt nog steeds een verlangen om hogerop te komen in het leven, om verder te groeien. Het voelt gewoon als een enorm gewicht dat op je schouders rust, omdat je niet weet waar je moet beginnen.

En op een gegeven moment denk je dat je dromen voor jou niet zullen uitkomen. Je hebt het gevoel dat je niet zo speciaal bent, er zijn al een heleboel anderen die dit doen, dus waarom zou je je druk maken?!

Dus, stop je die dromen maar terug weg…

Maar, wat als …
… je opnieuw kon kennismaken met die gelukkige, sprankelende, positieve vrouw?
Ja, ze is er nog steeds!

Be the kind of woman
that when your feet hit the floor each morning
the devil says
“oh crap, she’s up!”

Stel je voor dat je uit je cocon stapt, je jouw vleugels uitslaat…

Jezelf op de eerste plaats zetten voelt nu veel gemakkelijker.

Omdat je weet dat voor jezelf zorgen je brandstof is om die mooie vlinder te worden! Je kent de signalen van je lichaam uit je hoofd en handelt ernaar.  Wat er in je hoofd omgaat, brengt je niet meer aan het wankelen zoals ervoor. Omdat je die donkere kant hebt omarmd en de positieve kant ervan ziet.

Je richting in het leven is duidelijker dan ooit!

In plaats van te vertrouwen op wat anderen zeggen of voor je willen, put je nu uit een grote bron van innerlijke kracht en kennis. Je voelt je rustig nu je weet wie je bent en wat je wilt bereiken in het leven. Stappen vooruit zetten en JOUW dromen waarmaken voelde nog nooit zo goed.  Yes, here you come!

Herinner je je die gelukkige, sprankelende, positieve vrouw? Nou, ze is terug en ze gaat nergens heen!

Je voelt een hernieuwd vertrouwen in jezelf en in het leven. Grenzen stellen, jezelf liefhebben en “nee” zeggen tegen wat je niet langer dient, zijn jouw nieuwe realiteit.

Herkenbaar?

Je wilt het allemaal!

Een leuke, goedbetaalde baan met een bepaalde status. Dus neem je dat extra project of die extra taak maar aan. Geen kennis van zaken? Geen probleem, daar kom je gaandeweg wel achter. Opgeven komt niet in je woordenboek voor, en ‘nee’ zeggen al helemaal niet.

Je combineert dit met je supermom skills.

Van creatieve woensdagmiddagen, rondrijden naar speelafspraakjes tot het organiseren van speciale dagtripjes. Terwijl je dagelijks een vers bereide, huisgemaakte en evenwichtige maaltijd klaarmaakt, hou je thuis alles netjes en opgeruimd.  Geen vrije ruimte in je agenda om alleen maar “te zijn” maar een overvolle sociale agenda, omdat je niets wilt missen. Je wringt jezelf in alle bochten om er voor iedereen te zijn. Maar het voelt alsof je met moeite alle borden aan het draaien houdt.

Het leven gaat aan je voorbij. Je gaat maar door, volgt de kudde en negeert de stoptekens.

Je legt de lat hoog voor jezelf en anderen omdat dat van je verwacht wordt. Je denkt ‘als ik dat doel bereikt heb’, ‘als ik die positie in het leven heb behaald’… ‘dan zullen ze me aardig vinden… dan zal ik goed genoeg zijn… dan zal ik gelukkig zijn’. Maar eenmaal daar, is het gevoel nog steeds hetzelfde en bevindt jouw energie zich op een dieptepunt.

Het piekeren en nadenken over je huidige leven is je nieuwe fulltime baan geworden.

Is dit het?’, ‘Zal ik de rest van mijn leven dit ziel verdovende werk blijven doen?’ ‘Wie ben ik eigenlijk?’

Dit voelt meer aan als een existentiële crisis dan als een plezierreisje!!!

Hallo! Ik ben Julie,

Ik begeleid vrouwen die een gevoel van “niet goed genoeg” en “overbelast” ervaren, om zelfzeker en energiek terug in het leven te staan.

In welke fase je je ook bevindt, ik begeleid je met duidelijkheid en structuur zodat je je leven terug op orde kan brengen met minder stress, meer energie, optimisme, en een happy mind!

Laten we gaan voor een BUTTERFLY EFFECT (*) in je hele leven!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten,

Liefs,

Julie

(*) Het butterfly effect (=vlindereffect) ken je waarschijnlijk van de gelijknamige film met Ashton Kutcher, maar het is een term die uit de meteorologie komt, namelijk de chaostheorie.

Het stelt dat zelfs een kleine verandering kan resulteren in een grotere verandering in de tijd. En dat is wat we samen zullen bereiken!

Door kleine veranderingen in je leven door te voeren, creëer je een rimpel effect 💫 dat een grotere verandering voor jezelf zal teweeg brengen op mentaal, fysiek en emotioneel vlak.

It has been said, something as small as the flutter of a butterfly’s wings
can ultimately cause a typhoon halfway around the world.
– Chaos Theory

The Butterfly effect zal je helpen

 • Los te komen
  Voel je dat je vastzit in het leven?
  Wel, om uit dat moeras te geraken, hebben we een duidelijke en gestructureerde kaart nodig.
  Teneinde te weten welke richting je uit wil, zullen we in kaart brengen waar je nu bent, wat je tegenhoudt om op dit moment te veranderen en waar je wil zijn.
  Helderheid zal je gids zijn.
 • Een solide basis te creëeren
  Herinner je “me-time” en “zelfzorg” nog? Wel, ze wachten op jou om weer met elkaar in contact te komen.
  Laten we “terug naar de basis” gaan en je voorzien van wat energie, een positieve mindset en wat pit om die nieuwe levensstijl tegemoet te treden!
  Dit zal je handleiding zijn voor een evenwichtig en gezond leven,  zelfs wanneer je jezelf wat slechter voelt.
 • In je ware kracht te staan
  Sommige mensen lijken door het leven te zweven, moeiteloos en met een zekere “Je ne sais quoi”. Wel, wat als jij die persoon was!
  Door middel van zelfonderzoek leer je jezelf opnieuw kennen en liefhebben.
  Laat los wat je niet meer dient, leer nee te zeggen zonder je schuldig te voelen en herwin positieve relaties met je partner, collega’s, vrienden, …

Wat is er in het traject inbegrepen?

 • 6 maanden coaching, met een tweewekelijks coaching gesprek van 1 uur
  Dit online of ter plekke bij de Happy Mind Guide in Lievegem. De tweede optie is met thee of koffie en in een groene, ontspannen omgeving
  Jouw keuze natuurlijk!
 • Je krijgt toegang tot mijn programma en oefeningen
  Deze zullen jou stelselmatig helpen groeien naar die mooie vlinder.
  Laten we gaan voor dat “Butterfly effect” in verschillende delen van je leven!
  We zullen een bepaalde structuur volgen, maar zie dit niet als een kant-en-klaar programma. Oh nee nee, dit traject is op maat gemaakt voor JOU en gevuld met geïndividualiseerde oefeningen die jouw transformatie en groei zullen ondersteunen!
 • Een persoonlijk notitieboekje
  We vergeten vaak wat we bereikt hebben of waartoe we in staat zijn.
  Dit notitieboekje zal jouw vorderingen, inzichten en volgende stappen bijhouden.
  Het zal zelfs je beste vriend worden om op terug te vallen wanneer je aan jezelf begint te twijfelen.
  Of om terug te kijken op hoe ver je al gekomen bent!

Je kunt eindelijk uit die cocon komen en je ontpoppen tot wie je diep van binnen bent!
Laten we gaan voor dat “Butterfly effect” in je hele leven
waar jij de leiding terug in handen neemt in plaats van in de passagiersstoel te zitten.

STAP 1: Klik op de knop hieronder en vul je gegevens in op het contactformulier om je aan te melden.
Ik zal contact met je opnemen voor een GRATIS online “kennismakingsgesprek” of een afspraak in de praktijk.

STAP 2: Laten we kennis maken!
Waarom? Het is belangrijk dat je een ‘klik’ hebt voor je samen met mij aan deze reis begint, want dit is de extra topping op de taart, yep de motivatie die jou zal helpen om dit samen aan te pakken.
Alles top? Wel dan gaan we naar STAP 3.
Geen klik? Blijkt het toch niets voor jou? Niet getreurd. Ik help je met veel plezier in een andere richting.

STAP 3: Tijd voor het echte werk, coaching!
Stap voor stap begeleid ik je in jouw traject. Je staat er niet alleen voor.
Let’s make things happen, shall we!

Geen spam – maar alleen het beste voor jou!

Geniet van tips & tricks voor een leven met meer energie en minder stress.

PS: Ik stuur niet te veel mails, maar als ik stuur, dan is het iets dat je zeker wil lezen en waar je iets aan hebt 😊

Even uw aandacht

Om onze website goed te laten werken, maken we gebruik van cookies. Ons Cookie beleid

E-book

Laat je gegevens achter
en ontvang GRATIS jouw E-book

  “6 stappen naar een leven met meer energie & minder stress”