Mijn reis stopte daar uiteraard niet. Ik wou nog meer vat krijgen over het begrip stress en wat het exact met een mens doet. Mijn doel was om preventieve manieren te ontdekken voor het omgaan met stress en proactieve stappen aan te moedigen, in plaats van te wachten tot het te laat is.

Als kind heb ik altijd al een passie gehad voor het menselijk welzijn, en deze is tot op vandaag nog steeds mijn drijvende kracht. De basis van de “Happy Mind Guide” komt dan ook voort uit mijn persoonlijke ervaringen, verschillende gevolgde opleidingen rond coaching en welzijn en kennis die ik in de loop der jaren heb verzameld.

Vaak zien we de symptomen en signalen die ons lichaam aangeeft over het hoofd. Haasten we ons door het leven zonder rekening te houden met de tol die het eist op ons lichaam. De drempel om hulp te zoeken blijft hoog, omgeven door taboes.

Nu, ben ik ervan overtuigd dat je geen burn-out of andere stress-gerelateerde uitdagingen hoeft te doorstaan om het leven te leiden dat je wenst.

Het is mijn missie om je door deze transformerende reis te begeleiden en je te helpen opnieuw contact te maken met je authentieke zelf, negatieve stress te verminderen, je energie te herstellen en je algehele gezondheid en welzijn te optimaliseren.

Met mijn begeleiding streef ik ernaar om je zelfvertrouwen weer op te bouwen en je terug te brengen naar een gelukkige en veerkrachtige gemoedstoestand, zodat je het leven kunt leiden dat je altijd al voor ogen hebt gehad.

 

Geen spam – maar alleen het beste voor jou!

Geniet van tips & tricks voor een leven met meer energie en minder stress.

PS: Ik stuur niet te veel mails, maar als ik stuur, dan is het iets dat je zeker wil lezen en waar je iets aan hebt 😊

Even uw aandacht

Om onze website goed te laten werken, maken we gebruik van cookies. Ons Cookie beleid

E-book

Laat je gegevens achter
en ontvang GRATIS jouw E-book

  “6 stappen naar een leven met meer energie & minder stress”