Het bleef hier natuurlijk niet bij. Ik wou nog meer vat krijgen over het begrip stress en wat het met een mens doet. Ik wou weten hoe we preventief met stress konden leren omgaan, en niet wachten met het in actie schieten als het al te laat is.

Toen ik jong was, had ik altijd al een passie gehad voor het menselijk welzijn. En ik wou hier nu ook iets verder mee doen. Want vaak weten we niet wat de symptomen zijn, razen we gewoon door het leven en staan we niet stil bij wat we ons eigen lichaam aan doen. De drempel naar hulp vragen is soms nog te groot, vaak nog een taboe.

Uit deze interesse vormde ik me om tot coach.

De “Happy Mind Guide” is dan ook uit al mijn persoonlijke ervaringen, gevolgde opleidingen en opgedane kennis op poten gezet.

Ik ben ervan overtuigd dat je niet door een burn-out of andere stress-gerelateerde ziekte hoeft te gaan om het leven te leiden dat je wilt.

Het is dan ook mijn mijn missie om anderen te begeleiden op hun pad om de beste versie van zichzelf te zijn, door jou te helpen weer in contact te komen met je ware zelf en ondertussen jouw gezondheid te optimaliseren.

Geen spam – maar alleen het beste voor jou!

Geniet van tips & tricks voor een leven met meer energie en minder stress.

PS: Ik stuur niet te veel mails, maar als ik stuur, dan is het iets dat je zeker wil lezen en waar je iets aan hebt 😊

Even uw aandacht

Om onze website goed te laten werken, maken we gebruik van cookies. Ons Cookie beleid

E-book

Laat je gegevens achter
en ontvang GRATIS jouw E-book

  “6 stappen naar een leven met meer energie & minder stress”