Hoe ik je begeleid

Als coach help ik jou meer inzicht in jezelf te krijgen. Ik kijk samen met jou waar het blokkeert en waar je naartoe wil gaan.

Stapsgewijs gaan we jouw energie en stress leren managen, jouw algehele gezondheid verbeteren en jouw zelfvertrouwen een boost geven.

En dit via het “BUTTERFLY EFFECT” – traject.
6 maanden 1:1 coaching & oefeningen die op jouw situatie zijn afgestemd om jouw zelfvertrouwen en energie stapsgewijs een boost geven.

Meer weten over het traject, this way!

Dit programma vormt jou om tot die sprankelende en energetische vrouw die binnenin jou zit. Ervaar hoe dit traject positieve effecten teweeg brengt doorheen alle aspecten van jouw leven waardoor je meer energie, meer optimisme en rust ervaart.
Vertrek met een handleiding over jezelf op maat, met do’s & dont’s voor meer energie en minder stress, inzichten over jezelf en oefeningen die jou ondersteunen zelfs na onze coaching tijd samen.
Beschik over een persoonlijke, toegewijde coach die jou op een rustige en gestructureerde manier blijft ondersteunen om die positieve mindset te ontwikkelen om te blijven doorgaan. Dit gaat zoveel dieper dan enkel theoretische kennis, hier ga je het ook echt gaan toepassen en dit zorgt uiteindelijk voor verandering en groei!
Het uiteindelijke doel is dat je jouw leven gaat leiden zoals jij het wil (zonder jezelf te hoeven wegcijferen), waar je sterk in je schoenen staat en bruist van de energie!
OH JA! DIT WIL IK VOOR MEZELF

Heb je nog vragen?

Is een traject misschien niets voor jou en ben je op zoek naar een andere benadering, kan uiteraard ook.

Geen spam – maar alleen het beste voor jou!

Geniet van tips & tricks voor een leven met meer energie en minder stress.

PS: Ik stuur niet te veel mails, maar als ik stuur, dan is het iets dat je zeker wil lezen en waar je iets aan hebt 😊

Even uw aandacht

Om onze website goed te laten werken, maken we gebruik van cookies. Ons Cookie beleid

E-book

Laat je gegevens achter
en ontvang GRATIS jouw E-book

  “6 stappen naar een leven met meer energie & minder stress”